با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
این معجون ضدآلرژی را میتوانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان میخواهد با سیبهای زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.
مواد لازم:
- سیب: 3کیلوگرم
- نان سنگک: 300گرم
طرز تهیه1-سیبها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
2-حالا سیبهای برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یکچهارم از سر دبه خالی بماند.
3-حالا نان سنگک را روی سیبها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیبها کمک میکند.
4-دبه را برای 4 تا 5ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیبها بردارید و سیبهای له شده را صاف کنید. بعد از 15روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید میتوانید سیبها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/291380/معجون-سرکه-سیب-درمان-آب-ریزش-بینی-در-زمستان
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.