مواد لازم:برای ۵ نفر
سبزی خرد شده(نعناع، تره، جعفری، اسفناج، گشنیز):نیم کیلو
گوشت چرخ کرده: 350 گرم
برنج: یک و نیم پیمانه
لپه: یک و نیم پیمانه
پیاز سرخ کرده: یک و نیم پیمانه
چغندر قند: یک عدد
آب انار: 4 پیمانه
زعفران: یک و نیم قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه:
بلغور، لپه، نیمی از برنج، چغندر قند و آب را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم می پزیم.
بعد نیمی از سبزی را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر بپزد.
گوشت چرخ شده را با باقیمانده سبزی مخلوط کرده و به صورت کوفته های ریز در آورده و به سوپ اضافه می کنیم. بعد از نیم ساعت پیاز داغ را اضافه می کنیم.
زمانی که سوپ کاملاٌ پخت، آب انار را به آن اضافه می کنیم. با نعناع داغ و زعفران ساییده شده روی سوپ را تزیین می کنیم.
ارزش مواد غذایی این سوپ در هر ۱۰۰ میلی گرم:
آهن شصت و یک دهم میلی گرم
پروتئین پنج و یک گرم
ویتامین B1 سه صدم میلی گرم
ویتامین B2 دو صدم میلی گرم
ویتامین B3 نوزده صدم میلی گرم
ویتامین C یک و بیست صدم میلی گرم
ویتامین E هشت صدم میلی گرم
کالری صد و چهارده و هشتاد و سه صدم ژول
کلسترول یازده و چهل و هشت صدم میلی گرم