مواد لازم: برای ۵ نفر
پیاز: نیم کیلو
روغن: 100 گرم
آرد:2قاشق سوپخوری
آبگوشت:5پیمانه
پنیر هلندی: 100 گرم
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیازها را خلال کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس آرد را به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا رنگ آرد طلایی شود.
بعد آبگوشت را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. نمک و فلفل را اضافه کرده و می گذاریم تا سوپ کمی غلیظ شود.
سپس پنیر را رنده کرده و به سوپ در حال جوشیدن اضافه می کنیم. پس از آنکه پنیر حل شد سوپ آماده است.