تهیه چیزکیک با طعم گل رُز

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی: چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

 

  • بیسکوییت ساده (پودرشده): 250 گرم
  • کره (ذوب شده): 150 گرم
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 130 گرم
  • شکر: 2 ق س
  • ماست خامه ای: 90 گرم
  • پودر ژلاتین: 3 ق چ
  • آب: 2 ق س
  • خامه قنادی: 200 گرم

مواد لازم ژله رز:

 

  • شکر: 220 گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب انگور سفید: 400 میلی لتیر
  • گلاب: یک دوم ق چ
  • پودر ژلاتین: 2 ق س

چیزکیک رز

 

 

طرز تهیه:

 

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش 23 سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.

 

2. بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

 

3. همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.

 

4. مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید.

طرز تهیه ژله رز:

1. آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود 5 دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.

 

2. ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 

3. ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/491419/تهیه-چیزکیک-با-طعم-گل-رُز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up