با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم اسپانج کیک:
- تخم مرغ: 3 عدد
- پودر قند: 100 گرم
- آرد: 100 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم لایه پنیری:
- پنیر خامه ای: 200 گرم
- ماست پروبیوتیک: 150 گرم
- خامه قنادی: 300 گرم
- آب آناناس: حدود 3 قاشق سوپ خوری
- آناناس (خرد شده): به مقدار لازم
- توت فرنگی: به مقدار لازم
- مویه های فصل (برای رویه چیزکیک): به مقدار لازم
1. تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید در حدی که رنگ شان تغییر کند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان با همزن برقی بزنید تا مایع تخم مرغی کاملا سفید، غلیظ و کشدار شود. وانیل را اضافه کنید.
2. آرد را دو بار الک کرده و برای بار سوم در دو مرحله روی مواد تخم مرغی الک کنید و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید.
4. پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود. سپس دور تا دور کیک را با چاقو ببرید و از قالب خارج نمایید. کیک را عرضی برش داده و سطح مقطع آن را با قلم مو به آب آناناس آغشته نمایید.
طرز تهیه لایه پنیری:
پنیر خامه ای و ماست پروبیوتیک پاک را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند. خامه قنادی را نیز فرم بدهید و آن را کم کم به ترکیب پنیری اضافه کنید و با لیسک به خورد هم دهید (فولد نمایید).
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/480447/فصلِ-میوه-های-رنگارنگ-با-این-چیزکیک-میوه-ای
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.