طرز تهیه حلوای زنجبیل

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز پخت حلوای زنجبیل,درست کردن حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد

 

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

 آرد 700 گرم
 روغن جامد200 گرم 
كره  150 گرم
پودر شكر  350 گرم
پودر زنجبیل3 قاشق سوپخوری
پودر هل1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین

 

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

 

حالا آرد را الک كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینک از روی حرارت بردارید.

 

كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجبیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

 

آن گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

 

منبع : shooroshirin.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up