با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه حلوای شیر عسلی
مواد لازم برای حلوای شیر عسلی :
آرد گندم | یک و یک سوم لیوان |
روغن | نصف لیوان |
شیر عسلی | یک قوطی |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
هل ساییده ی نرم | یک قاشق چایخوری |
گلاب | یک چهارم لیوان |
طرر تهیه حلوای شیر عسلی :
ابتدا آرد الک شده را داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ملایم تفت می دهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود بعد روغن را اضافه می کنیم ( من از ترکیب روغن جامد و کمی کره به خاطر عطر آن و یک مقدار کم روغن مایع )که با هم نصف لیوان شد استفاده کردم.
کمی هم آرد را با روغن تفت می دهیم سپس از روی حرارت برداشته و هل و گلاب و زعفران و شیر عسلی را اضافه می کنیم. فقط در این مرحله باید خیلی تند و سریع هم بزنیم که حلوایمان گلوله گلوله نشود و کاملا یکدست شود.
اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت می گذاریم تا حلوا خودش را جمع کند.
بعد هم داخل ظرف می ریزیم و آن را تزیین می کنیم.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.