با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سرآشپز – نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.
موارد مورد نیاز:
- گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم
- ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم
- پیازچه (خرد شده): 2 عدد
- جعفری (خرده شده): 120 گرم
- نعنا (خرد شده): 30 گرم
- کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): 1 عدد
- سیر (له و ریز خرد شده): 2 حبه
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- نعنا خشک: 5 ق چ
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- تخم گشنیز: 1 ق چ
- روغن مایع: 40 میلی لیتر
روش پخت:
1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.
2. نعنا، جعفری و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و 1 ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).
3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.
4. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از 20 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/549887/طرز-تهیه-آش-ریواس
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.