طرز تهیه آش ریواس

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سرآشپز – نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.

موارد مورد نیاز:

 

  • گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم
  • ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم
  • پیازچه (خرد شده): 2 عدد
  • جعفری (خرده شده): 120 گرم
  • نعنا (خرد شده): 30 گرم
  • کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): 1 عدد
  • سیر (له و ریز خرد شده): 2 حبه
  • قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  • نعنا خشک: 5 ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • تخم گشنیز: 1 ق چ
  • روغن مایع: 40 میلی لیتر

 

آش ریواس

 

روش پخت:

1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.

2. نعنا، جعفری و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و 1 ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).

3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.

4. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از 20 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/549887/طرز-تهیه-آش-ریواس

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up