با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
- مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت
- میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- شیر: یک و نیم پیمانه
- خرمای مضافتی: 5 عدد
- عسل: 1 قاشق چای خوری
- گردوی (خرد شده): 3 عدد
- مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
- مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
- مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
- کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری
1. یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود.
2. بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.
نکته:
1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.
2. در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر را به صورت طبیعی تامین می نمایند بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارند.
3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/548976/معجون-شیر-خرما-برای-شما-که-احساس-ضعف-دارید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.