با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
- مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
- مدت زمان پخت: 30 دقیقه
- میزان سرو: 6 تا 8 نفر
مواد لازم خمیر:
- کره: 150 گرم
- پودر شکر: 80 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 310 گرم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ اضافه: 1 عدد جهت رومال
مواد لازم میانی:
- آلبالو (هسته گرفته): 400 گرم
- شکر: 80 گرم
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
1. کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.
3. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید.
طرز تهیه مواد میانی:
آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ می باشد.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562782/پیروک-آلبالو-مناسب-مهمانیهای-عصرانه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.