طرز تهیه نان موز با جوی دوسر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

دستور تهیه نان موز خوشمزه و سالم

2. داخل ظرف دیگری موزها را له کنید. آب لیمو را اضافه کنید. (آب لیمو طعم موز را قوی تر می کند و باعث می شود نان زمان بیشتری بماند)

3. داخل ظرف دیگری وانیل، تخم مرغ، شکر و سس سیب را بریزید و خوب هم بزنید. سپس موز له شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. سپس به آرامی مواد خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مراقب باشید در این مرحله مواد را زیاد هم نزنید.

دستور تهیه نان موز خوشمزه و سالم

4. سپس موادی که دوست دارید مثل آجیل، گردو، بادام، کشمش یا حتی چیپس شکلاتی برای شیرین تر شدن نان اضافه کنید.

5. مواد را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. یا زمانی که خلال را داخل کیک فرو کردید تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است.

دستور تهیه نان موز خوشمزه و سالم

6. در آخر قبل از خوردن کیک به مدت ۱۰ دقیقه کیک را سرد کنید.

دستور تهیه نان موز خوشمزه و سالم

7. این نان خوشمزه نیازی به هیچ شیرین کننده ای ندارد چون خودش به اندازه کافی خوش طعم و خوشمزه است. اما اگر آن را به عنوان صبحانه میل می کنید ابتدا آن را گرم کنید و بلافاصله روی آن یک لایه کره بزنید.

8. کره داخل نان ذوب می شود و طعم بی نظیری به آن می دهد. با خوردن این نان نسبت به کالری های اضافی هیچ احساس بدی نخواهید داشت.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/549605/طرز-تهیه-نان-موز-با-جوی-دوسر

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up