با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وب سایت بدونیم: فراپه یکی از بهترین نوشیدنی های مناسب روزهای گرم تابستانی ست. چند روز دیگه بیشتر از تابستون باقی نمونده پیشنهاد میکنم این نوشیدنی خنک و خوشمزه رو حتما امتحان کنید.
- ۱۰۰ میلی لیتر شیر تغلیظ شده شیرین
- ۶۰۰ میلی لیتر شیر کم چرب
- ۱ عدد چوب دارچین
- ۲ و نیم قاشق چای خوری قهوه تلخ
روش تهیه:
قوطی شیر تغلیظ شده شیرین رو باز کنید.
شیر تغلیظ شده شیرین رو داخل ظرف بریزید.
شیر کم چرب رو اضافه کنید.
سپس چوب دارچین رو بهش اضافه کنید.
در این مرحله به طور تصادفی مقداری قهوه اضافه کردم اما شما این کار رو نکنید. ابتدا شیر رو گرم کنید بعد قهوه رو اضافه کنید.
شیر رو گرم کنید. یادتون نره مال من چون قهوه رو اضافه کردم تیره تر از مال شماست.
قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید.
سپس اون رو داخل پارچ بریزید و بزارید قبل از قرار دادنش داخل یخچال به مدت نیم ساعت بمونه تا سرد بشه. بعد از این که سرد شد باید ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از سرد شدن، یخ ها را داخل لیوان بریزید.
و در آخر قهوه سرد (فراپه) رو به یخ ها اضافه کنید.
اگه احساس کردید که خیلی شیرین شده کمی شیر بهش اضافه کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/590401/طرز-تهیه-فراپه-به-سبک-یونانی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.