طرز تهیه کیک پیتزا

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: این کیک پیتزا یک دسر جدید و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

•    مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

•    مدت زمان پخت: حدود 40 دقیقه

•    میزان سرو: 8 برش

مواد لازم:

  • کره (به دمای محیط رسیده): 85 گرم
  • پودر قند: 85 گرم
  • تخم مرغ: یک و نیم عدد (1 تخم مرغ کامل و 26 گرم ترکیب زرده و سفیده)
  • شیر: 1 ق س
  • آرد: 75 گرم
  • پودر کاکائو: 1 ق س
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق س
  • اسانس وانیل: 1 ق چ سرخالی
  • شکلات سفید: به مقدار لازم
  • (برای دورگیری هر برش کیک پیتزا)
  • خامه صبحانه (غلیظ): به مقدار لازم
  • (برای پر کردن هر برش)
  • انواع میوه های فصل: به مقدار لازم
  • (برای تزیین هر برش)
  • سس شکلات یا شکلات سیاه: کمی برای تزیین هر برش

 

 

طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه:


1. کف و دیواره های یک قالب گرد 21 سانتی متری را چرب نموده، کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. فر را نیز روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

2. در ظرفی بزرگ، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر سه بار الک شده را بریزید. سپس کره، پودر قند، تخم مرغ ها، اسانس وانیل و شیر را اضافه نمایید و با همزن برقی سرعت متوسط رو به بالا حدود سه دقیقه بزنید تا مایه کیک آماده شود.

 

3. مایه آماده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که کیک بپزد و اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود. سپس حدود پنج دقیقه کیک را در قالب خنک نمایید بعد بر روی توری فلزی برگردانید. کاغذ روغنی ها را داغ کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

4. پس از آن که کیک کاملا خنک شد کمی شکلات سفید را خرد کرده در مایکروویو یا بر روی بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید و در قیف بریزید. سر قیف را خیلی نازک ببرید و خطوطی را همانند خطوط هر برش پیتزا بر روی کیک بدهید. سپس خامه صبحانه را داخل قیف ریخته و داخل برش ها را با خامه صبحانه پر کنید و روی آن انواع میوه های فصل بچینید و با سس شکلات یا شکلات سیاه ذوب شده تزیین کنید.

نکته:


1.    قبل از اقدام به تهیه کیک، تمام مواد اولیه را به دمای محیط برسانید.

2.    کیک را با سرپوش در یخچال نگهداری نمایید و چند دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج نمایید.

3.    به منظور براق نمودن و تازه ماندن میوه ها می توانید از ژله بریلو استفاده کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/582209/طرز-تهیه-کیک-پیتزا

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up