انواع پاناکوتای خوشمزه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

 

پاناکوتای ساده

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم

 

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

 

طرز تهیه:


1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.

 

پاناکوتای شکلاتی


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

 

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
  • پودر کاکائو: برای سرو
  • شکلات (رنده شده): برای سرو

 

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

طرز تهیه:


1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.

 

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.

 

پاناکوتای شکلات سفید


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

 

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
  • پسته: برای سرو

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

 

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.

 

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

5/5 - (1 امتیاز)
keyboard_arrow_up