با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم:
- ماست: سه چهارم پیمانه
- شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد: یک و یک دوم پیمانه
- پودر بادام: سه چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری
- نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
- وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری
- روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه
- اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم جهت گلیز:
- پودر شکر: سه چهارم پیمانه
- بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
- رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری
- پودر ژله نارنجی: 3 قاشق سوپ خوری
- وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.
2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
3. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.
4. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.
5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.
7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
8. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.
طرز تهیه گلیز:
1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.
2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.
3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.
4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/652053/دستور-پخت-کیک-بادام-فرانسوی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.