با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
ماهنامه کیک و شیرینی: اگر طرفدار شکلات هستید شیفته این شیک خوشمزه می شوید.
مواد لازم:
- بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ
- شکلات سفید (ذوب شده): یک چهارم پیمانه
- خامه فرم گرفته: 4 قاشق سوپ خوری + مقداری برای تزیین
- شیر (کم چرب): یک چهارم پیمانه
- شکلات تلخ (ذوب شده): 150 گرم
- شکلات تخته ای: برای تزیین
- گردو (خردشده): برای تزیین
- بیسکویت ویفری: برای تزیین
- شکلات (ذوب شده): برای تزیین
- مارشمالو: برای تزیین
طرز تهیه:
1. بستنی شکلاتی، شکلات سفید ذوب شده، خامه فرم گرفته و شیر را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید.
2. شکلات تلخ ذوب شده را روی دیواره های داخلی لیوان های سرو بریزید و حدود 3 دقیقه در فریزر قرار دهید.
3. لبه های لیوان ها شکلات تلخ ذوب شده بریزید و اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد.
4. چند برش شکلات تخته ای را به کمک شکلات تلخ ذوب شده به لبه های لیوان ها بچسبانید و اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد.
5. مخلوط بستنی را در لیوان ها بریزید و روی آنها را با خامه فرم گرفته، گردوی خردشده، بیسکویت ویفری، مارشمالو و شکلات ذوب شده تزیین کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.