با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
ماهنامه کیک و شیرینی: بلوندی یکی از سادهترین و خوشمزهترین شیرینیهایی است که میتوانید در فر بپزید. یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم:
- آرد: یک و سه چهارم پیمانه
- دارچین (پودرشده): یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- کره: یک پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- بادام (پرک شده): یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
1. آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. کره و شکر را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا کمرنگ و یکدست شوند.
3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
4. این مخلوط را به مخلوط آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. بادام پرک شده را اضافه کنید.
5. خمیر به دست آمده را در یک ظرف فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید.
6. به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
7. آنها را از فر درآورید و پس از خنک شدن برش دهید و سرو کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.