کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا
  6. /
  7. کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

  • گردو (خردشده): 2 پیمانه
  • کشمش: یک دوم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): 225 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • شکر قهوه ای: 100 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: 300 گرم
  • نشاسته: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: 3 قاشق سوپ خوری
  • بیکنیگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • چیپس شکلات: یک پیمانه

 

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز! 

طرز تهیه:

1. کره و شکرها را در ظرف مناسبی با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شوند.

 

2. تخم مرغ و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

 

3. آرد، وانیل، نشاسته، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه و مخلوط کنید.

 

4. گردو، کشمش و چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را به کمک لیسک مخلوط کنید تا خمیر سفت و یکدستی حاصل شود.

5. به کمک اسکوپ بستنی گلوله هایی از خمیر جدا کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و کمی روی آنها فشار وارد کنید تا پهن شوند.

6. سینی فر را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوکی ها بپزند.

 

7. آنها را از فر درآورید و پس از خنک شدن سرو کنید.

پیشنهاد:

در صورت تمایل می توانید روی کوکی ها را با شکلات تلخ و شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
آراد برندینگ

تازه ترین مطالب

تبلیغات