نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • آرد: 2 کیلوگرم
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • شکر: 720 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
  • وانیل: یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • خمیرمایه: 80 گرم

مواد لازم رویه کیک:

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • گردو: به مقدار لازم
  • مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
  • دانه کنجد: به مقدار لازم

 

نان کلوچه‌ای، هم زیبا، هم خوشمزه 

طرز تهیه:

1. شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.

 

2. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

3. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

4. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.

 

5. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.

 

6. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.

 

7. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

 

8. سپس سرو کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up