شیرینی خرمایی، شیرینی نوروزی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

پخت شیرینی خرمایی,درست کردن شیرینی خرمایی

شیرینی خرمایی، شیرینی خوشمزه نوروزی

 

خرما یکی از میوه های نواحی گرمسیری هست که منبع غنی از املاح معدنی و سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با خرما و فرآورده های آن شیرینی ها و کیک های متنوعی را می شود درست کرد که هم خیلی خوشمزه هستند و هم مفید.

 

شیرینی ای را که امروز می خواهم طرز تهیه آن را برای شما بگذارم عطر و طعم فوق العاده ای دارد و با کمی حوصله می توانید آن ها را خیلی خوشگل و زیبا درست کنید که اشتها برانگیز و مناسب برای مهمانی باشند.

 

مواد لازم :

 آرد دو پیمانه (۲۵۰ گرم) 
 شکر پودر شده ۲۰ گرم 
نمک   یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ  یک عدد 
وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
آب یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
گلاب یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)

 

مواد لازم برای وسط خمیر :

کره  ۲۵ گرم 
خرما (بدون هسته)   ۲۰۰ گرم
مغز گردو (خرد شده)  ۱۰۰ گرم 
دارچین  یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه شیرینی خرمایی:

در ظرفی مناسب آرد، شکر پودر شده و نمک را الک کنید؛ مواد را کاملا مخلوط کنید.

کره را ذوب کنید و اجازه بدهید سرد شود بعد آن ها را داخل ظرف دیگری بریزید و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حالا وانیل را اضافه می کنیم.

 

گلاب را هم به مواد بالا اضافه می کنیم. عطر و تازگی گلاب خیلی مهم است؛ بهتر است که از گلاب با کیفیت و مرغوب استفاده کنید.

 

آب را هم اضافه می کنیم؛ آب باید هم دمای اتاق باشد.

حالا با همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایع یکدستی داشته باشیم.

 

وسط مخلوط آرد را گود می کنیم و مخلوط زرده را به آن اضافه می کنیم.

 

با دست مواد را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. به دلیل وجود کره نهایتا خمیر لطیفی داریم که اصلا به دست نمی چسبد. روی خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم در دمای محیط یک ساعت استراحت کند.

 

در مدتی که خمیر استراحت می کند مواد داخل شیرینی را آماده می کنیم. کره را در ماهیتابه ریخته بعد خرما، دارچین پودر شده، هل و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خنک شوند.

 

اگر از خرمایی استفاده می کنید که پوست ضخیمی دارد بهتر است که پوست آن را جدا کنید. در صورتی که خرما بیش از حد چسبناک بود مجددا کمی کره اضافه کنید.

 

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم بعد آن را به مستطیل های یک اندازه برش می زنیم من خمیر را به شکل نواری با ابعاد ۳×۱۰ سانتی متر برش زدم.

 

خرما ها را روی برش های خمیر قرار می دهیم.

حالا دونه دونه همه را رول می کنیم و دو سر آن ها را بهم می چسبانیم و گردشان می کنیم. آن ها را در سینی فر می چینیم.

 

حالا سینی را حدودا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا شیرینی ها کاملا بپزند.

آن ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شوند.

 

منبع : 2nafare.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up