با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
درست کردن شکلات های قلبی ویژه عید
این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای شکلات های قلبی :
شکلات سفید | 200 گرم |
بیسکویت پودرشده | 300 گرم |
پسته برشته شده و پودر شده | 100 گرم |
عسل | یک قاشق سوپخوری |
گلاب | 2 قاشق چایخوری |
مربای زردآلو | 3 قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه | 3 قاشق سوپخوری |
شکلات سیاه آب شده | 100 گرم |
شکلات سیاه آب شده اضافه | 150 گرم |
خرده بیسکوئیت | 100 گرم |
طرز تهیه شکلات های قلبی :
شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.