با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب نوروز
مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی :
* آرد | 75 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری |
کره | 13 گرم |
عسل | 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) |
شیر | حداکثر چند قاشق (در صورت نیاز) |
* آرد 75 گرم ( اگر چسبناک بود تا 5 گرم دیگر آرد اضافه شود)
طرز تهیه شیرینی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه بگذارید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.