طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن کوکیز پسته,نحوه درست کردن کوکیز پسته

طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

 

مواد لازم برای کوکیز پسته :

 کره نرم 115 گرم 
شکر قهوه ای  115 گرم 
 تخم مرغ یک عدد 
 عسل 100 گرم 
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
خلال پسته 100 گرم
مربای زردآلو 100 گرم

 

طرز تهیه کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.

 

خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.

 

کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

 

سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

 

منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up