با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز
مواد لازم برای کوکیز پسته :
کره نرم | 115 گرم |
شکر قهوه ای | 115 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
عسل | 100 گرم |
آرد | 400 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 2 قاشق چایخوری |
خلال پسته | 100 گرم |
مربای زردآلو | 100 گرم |
طرز تهیه کوکیز پسته :
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.