با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها
شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.
مواد لازم برای مارمالاد هویج :
هویج | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱/۴ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق مرباخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مارمالاد هویج :
هویج ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
سپس با میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سایر نکات:
به جای ژلاتین می توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مرباهایی که درست می کنم از تخم به استفاده می کنم.
به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمی دارم.
منبع : sarashpazpapion.com
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/moraba/carrot2-marmalade-suitable2-sweets1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.