با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
شیرینی بادام نارگیل، عصرانه بهاری
با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.
مواد لازم برای شیرینی بادام نارگیل :
پودر بادام | 60 گرم |
پودر نارگیل | 65 گرم |
پودر قند | 110 گرم |
سفیده تخم مرغ (بزرگ) | 2 عدد |
نمک | یک پنسه |
شکلات آب شده | 100 گرم برای تزیین |
پودر نارگیل | یک دوم پیمانه برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل :
ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.