طرز تهیه کلوچه قیصی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

پخت کلوچه قیصی,طرز پخت کلوچه قیصی

طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری

 

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کلوچه قیصی :

کره   200 گرم
 تخم مرغ یک عدد 
 روغن زیتون  یک دوم پیمانه
 پودر قند یک پیمانه 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه

 

مواد میانی کلوچه قیصی :

 قیصی 10 عدد 
 گردو یک پیمانه 
 دارچین یک قاشق چایخوری 
 پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین) 

 

طرز تهیه کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

 

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up