با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم برای نان پسته :
آرد | چهار و یک دوم پیمانه |
پودر شکر | 65 گرم |
کره (به دمای محیط رسیده) | 125 گرم |
خمیرمایه | 10 گرم |
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) | یک عدد |
روغن زیتون | 45 گرم |
شیر | 100 میلی لیتر |
مواد لازم میانی نان پسته :
پسته (ریز خردشده) | یک و یک دوم پیمانه |
سرشیر | 200 گرم |
پودر شکر | 65 گرم |
طرز تهیه نان پسته :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.
مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.
حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.
نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.