با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مطمئن باشید شما هم میتوانید از معروف ترین قنادها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید. در این مطلب قدم به قدم پخت کیک های رسمی که با خمیر فوندانت روکش و تزیین می شوند را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- 6 عدد تخم مرغ
- 4 /1 ق چ وانیل
- 230 گرم شکر
- 6 ق س آب گرم
- 2 ق س روغن مایع
- 2 ق س بیکینگ پودر
- 250 گرم آرد
- به میزان لازم خمیر فوندانت
- 2 پیمانه خامه فرم گرفته
- 1 پیمانه آبمیوه دلخواه
طرز تهیه:
1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید . سفیده ها را در یک ظرف مناسب با نیمی از شکر مخلوط کرده ، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگیرد. زرده ها را با باقیمانده شکر و وانیل در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدارشود. آب گرم را هم بتدریج به آن اضافه کنید.
2. حالا مخلوط زرده و مخلوط سفیده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و آنها را به حالت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کرده بودید به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید. در آخر روغن مایع را هم بیفزایید.
3. اکنون مواد را در قالب 30 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده و دیواره های آن را با روغن چرب کرده اید بریزید، سپس آن را در فر به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.
4. بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. کیک را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به 2 یا 3 لایه تقسیم شود. روی هرلایه را با مقداری آبمیوه مورد نظرتان مرطوب کنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و دیواره های کیک را بپوشانید.
5. حالا خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید.
6. خمیر باز شده را بلند کرده و روی کیک بیندازید.اضافه های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر روی کیک را صاف کنید.
7. باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را با وردنه باز کنید و سپس آن را روی قالب سیلیکونی پهن کنیدو خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد.
8. اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه دور کیک استفاده کنید.
9. این نوار حاشیه را با آب یا خامه دور کیک بچسبانید. حتما با یک قلم مو پودر قندهای اضافی را از سطح خمیر پاک کنید. کیک شما آماده است.
خمیر فوندانت
مواد لازم
- 450 گرم پودر قند
- 3 ق چ پودر ژلاتین
- 3 ق س آب
- 2 ق چ گلوکز مایع
- 1 ق س روغن جامد یا 2 ق چ گلیسیرین
- 1/4 ق چ اسانس
- رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا در یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به روش حرارت غیرمستقیم (بخار کتری) ذوب کنید. پودر قند الک شده را در یک کاسه مناسب بریزید و مرکز آن را گود کنید، سپس ژلاتین ذوب شده، گلوکز و گلیسیرین را در مرکز آن بریزید و مواد را باقاشق خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.
2. خمیر را خوب ورز دهید. اگر خمیر شما کمی حالت چسبندگی داشت، با مقداری آرد آن را از حالت چسبندگی خارج کنید. حالا رنگ و اسانس را در این مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب با خمیر مخلوط کنید.
3. خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود. اگر خمیر شما سفت شد، 10 ثانیه آن را در مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود.
4. موقع استفاده از خمیر، آن را با وردنه به اندازه سطح و دیواره های کیک تان باز کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.