با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم :
روغن یا کره آب شده | یک لیوان |
شکر | 1.5 لیوان |
تخممرغ | 4 عدد |
آرد | 2.5 لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
ماست | 1.5 لیوان |
رنده پوست پرتقال | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
تخممرغها را بشکنید و سفیده را جدا آن قدر بزنید که کاملا به صورت پفکرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.
زردهها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد را کمکم با آن مخلوط کنید.
در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخممرغها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
فر را از قبل گرم کنید.
مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.
منبع : چهاردیواری جام جم
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.