با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر :
| آرد سفید | 300 گرم | 
| شکر | 150گرم | 
| بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چای خوری | 
| دارچین پودر شده | 1 قاشق چای خوری | 
| نمک | 1/8 قاشق چای خوری | 
| شیر | 250 میلی لیتر | 
| تخم مرغ | 1 عدد | 
| کره آب شده | 60 گرم | 
| پودر نارگیل | 30 گرم | 
| مربای آلبالو | 150 گرم | 
| پوست رنده شده لیمو | 1 قاشق چای خوری | 
طرز تهیه : 
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
منبع : beryooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





