طرز تهیه زاکوتو

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه زاکوتو, نحوه درست کردن زاکوتو

آماده سازی :240 دقیقه
پخت : 35 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای 8 نفر:

پودر کیک آماده  ترجیحا پرتقالی  1 عدد
 خامه  پر چرب 100  گرم  
 پنیر ماسکارپونه 200  گرم   
 پرتقال پوست کنده و فیله شده 1 عدد
سیب  با پوست خورد شده 1  عدد   
شکلات های ریز 1  لیوان     
 پودر ژلاتین    4  قاشق چای خوری    
 آب 1/2  لیوان 
شکر  100  گرم  

 

طرز تهیه زاکوتو:
1- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.

2-  زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید

3-  پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد

4-  میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد

5-  پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود

6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید

7-  هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید

8-  مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید

9-  روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید

10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up