طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

کیک گردویی با اسانس موز, پخت کیک گردویی

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

 تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
 اسانس موز  1 قاشق غذا خوری
 شکر 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
 کره یا روغن مایع 3/4 پیمانه
آرد الک شده 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5  دقیقه دیگر بماند کافی است .

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up