با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نحوه درست کردن ویفر موزی و کاکائویی
این ویفرها بسیار ساده و سریع درست می شوند و بچه ها عاشقشان خواهند شد. ویفرهای بازار به کام می چسبند ولی ابن ویفر خانگی این مشکل را ندارد و بسیار دلچسب و خوشمزه است.
مواد لازم برای ویفر موزی و کاکائویی :
آرد سفید قنادی | ۱ لیوان |
اسانس موز ۵ قطره | پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری |
نان ویفر یا نان میکادو | ۵ عدد |
پودر قند | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
طرز تهیه ویفر موزی و کاکائویی :
آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد روغن (من نصف جامد، نصف مایع استفاده کردم) و پودر قند را اضافه کرده و هم می زنیم. این کار را سریع انجام بدهید تا مواد سرد نشود سرد شد دوباره بگذارید روی حرارت و آن را گرم کنید چون سرد باشد لایه های نان بهم نمی چسبد.
در آخر چند قطره اسانس یا پودر کاکائو ریخته و از روی حرارت بر می داریم و مواد را روی نان ها می ریزیم و با لیسک پهن می کنم ( یک لایه نان می گذاریم و دوباره مواد می ریزیم تا نان ها تمام شود.)
من برای اینکه لایه ها خوب بهم بچسبد بعد از اتمام کار یک سینی روی نان می گذارم بعد روی سینی یک جسم سنگین می گذارم تا خوب بهم بچسبند و پرس شوند.
بعد از یک ساعت آماده است و به دلخواه برش می زنیم (اینجانب مواد را دوبرابر کردم و به یکی از آن ها اسانس موز و به دیگری کاکائو زدم.)
منبع : sarashpazpapion.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.