با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
زمان پخت و آماده سازی بیسکویت جو (رژیمی) : 1 ساعت
مواد لازم برای تهیه بیسکویت جو (رژیمی) :
آرد گندم | 175 گرم |
جوی پرک پودر شده | 25 گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
کره یا مارگارین | 75 گرم |
شکر | 40 گرم |
شیر | 2 تا 3 قاشق سوپ خوری |
عسل | 1 قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی):
آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم . کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه شکر به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می دهیم . در آخر عسل را اضافه کرده و بهم می زنیم و به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد.
روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر قالب زده بیسکویت را قرار می دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.(بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بیسکویت های جو آن ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.
منبع : chibokhorim.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.