طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

تهیه دسر تیرامیسوی ماست و شکلات, درست کردن تیرامیسوی ماست و شکلات

تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامه ای بی نظیر

 

در بین دسر‌های مختلفی که در کافه ها سرو می شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی ها هر ابتکاری که به خرج داده اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده است. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم برای تیرامیسوی ماست و شکلات :

 خامه  یک پیمانه
پنیر خامه ای  190 گرم 
ماست  یک چهارم پیمانه 
 دنت شکلاتی  یک دوم پیمانه
پودر شکر یک سوم پیمانه
آب یک پیمانه
پودر قهوه 4 قاشق سوپخوری
اسانس بادام یک قاشق چایخوری
بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم

 

طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات :

خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.

دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.

پودر شکر را اضافه کنید.

 

خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.

آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.

بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.

 

مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود. قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up