با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مواد لازم :
| بسکوئیت نرم شده | ۲ و ۳/ ۱ لیوان | 
| شیر عسل | ۴/ ۳ لیوان | 
| خرما بدون هسته | ۱ و ۲/ ۱ لیوان | 
| مغز گردو نرم شده | ۲/ ۱ لیوان | 
| کره | ۲۰۰ گرم | 
| شکلات مایع | مقداری برای تزئین | 
طرز تهیه :
1 – خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
3 – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 – بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
5 – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
7 – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
منبع : sara.jamejamonline.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





