با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نوشیدنی توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ۱ لیتر:
- یک مشت توت فرنگی خوب (یا سایر توتها مثل تمشک)
- آب یک عدد پرتقال
- آب نصف لیمو
- یخ خرد شده
- دو قاشق چایخوری یا بیشتر شکر (بسته به سلیقه)
طرز تهیه:
1. توت فرنگیها را با آب لیمو و پرتقال و یخ ترکیب کرده و سپس شکر را اضافه کنید.
2. در یک لیوان خنک میل کنید.
نوشیدنی پرتقال و ریحان
مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر:
- قسمت نارنجی رنگ پوست دو عدد پرتقال ماندارین
- ۲۰ گرم برگ ریحان
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۱۲۰ میلی لیتر سرکه سفید
برای خنک کننده:
- ۴۰ گرم شکر
- ۱۲۰ گرم برگ ریحان به علاوه چند برگ برای تزئین
- ۱.۵ تا ۱.۷ لیتر آب گازدار
- چند برش پرتقال ماندارین
طرز تهیه:
1. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را جدا کنید (سعی کنید تا حد امکان از قسمت سفید پوست استفاده نکنید.) پوست پرتقال را همراه با ریحان و شکر له کنید، سپس آن را پوشانده و بگذارید یک ساعت بماند. با این کار شکر، روغن پوست پرتقال را بیرون میکشد.
2. آب میوه را فشار دهید و آن را با مخلوط شکر و سرکه ترکیب کنید. هم بزنید تا شکر حل شود، سپس در یک بطری شیشهای بریزید و خوب تکان دهید. این مخلوط را دو روز در جای تاریک و خنک قرار دهید تا جا بیفتد و خوب ترکیب شود. وقتی آماده شد در فریزر بگذارید و هروقت خواستید استفاده کنید.
3. برای تهیه خنک کننده، شکر را با برگ ریحان بکوبید. مخلوطی که از قبل در یخچال گذاشته بودید را به آن اضافه کنید و سپس آب گازدار را به تدریج روی آن بریزید. اگر دوست داشتید چند برش پرتقال رابه آن اضافه کرده و با چند برگ ریحان تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه ۷۵۰ میلی لیتر:
- ۲۵۰ میلی لیتر شربت چای سبز
- یک عدد انبه
- ۲۵ میلی لیتر ماست
- ۶۰ میلی لیتر خامه
- ۵۰ میلی لیتر شیر
- یخ خرد شده
طرز تهیه:
1. برای تهیه شربت، ۲۵۰ میلی لیتر چای سبز دم کنید و وقتی هنوز داغ است ۲۵۰ گرم شکر داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
2. بگذارید خنک شود. شربت را با بقیه مواد مخلوط کنید و داخل یک پارچ بریزید. با تکههای انبه تزئین کرده و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه یک لیتر:
- آب دو عدد گریپ فروت
- آب یک عدد لیمو
- مقدار کمی برگ نعناع تازه و خرد شده
- ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل
- نیم لیتر آب خنک
- یخ خرد شده
- تکههای لیمو و گریپ فروت
طرز تهیه:
1. آب مرکبات را در یک پارچ ترکیب کنید و برگ نعناع را اضافه کنید.
2. عسل را در آن هم بزنید تا حل شود. آب را به تدریج اضافه کنید و تست کنید تا بیش از حد رقیق نشود.
3. سپس تکههای لیمو و گریپ فروت و یخ را اضافه کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.