با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 8 نفر
مارشمالو | 1/2 فنجان |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد (بزرگ) |
شکلات (خرد شده) | 285 گرم |
شکر | 115 گرم |
کره | 8 قاشق غذاخوری |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو تلخ | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.
منبع : sooran.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.