با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز
مواد لازم برای حلوا زنجبیلی تبریز :
| روغن جامد | 1/2 پیمانه |
| کره | 100 گرم |
| آرد سفید | 2 پیمانه |
| آرد برنج | 1/2 پیمانه |
| پودر قند | 2 پیمانه |
| پودر زنجبیل | یک قاشق غذاخوری |
| پودر هل | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز :
روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.
گردآوری : بخش شیرینی پزی
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/halvah2-gingerbread1-tabrizi.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





