با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو
مواد لازم برای حلوای آرد نخودچی و گردو :
آرد سفید قنادی | ۱ لیوان (دسته دار) |
آرد نخودچی | ۳ لیوان |
پودر گردو | نصف لیوان |
۲ لیوان | ۲ لیوان |
کره | حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم با کنترل بزنید |
پودر هل یا زنجبیل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو:
ابتدا آرد سفید را روی حرارت کم حدود نیم ساعت تفت می دهیم بعد از این مدت آرد نخودچی را روی آرد سفید تفت داده شده الک کرده و حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم آرد نخوچی را نیز تفت می دهیم بعد از اینکه آردمان سبک شد و بوی آن بلند شد؛ آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم زمین تا آردمان سرد شود بعد از اینکه کامل سرد شد پودر قند را، روی آردمان الک می کنیم و مخلوط می کنیم بعد کره را آب کرده در دو مرحله به حلوامان اضافه می کنیم همراه پودر هل یا زنجبیل مان و پودر گردو را هم اضافه کرده و با دست قشنگ حلوا را مخلوط می کنیم.
می توانید داخل سینی مقداری دارچین الک کنید و حلوا را روی آن صاف کنید و به شکل مربع ببرید، من داخل قالب سیلیکونی ریختم و آن را صاف کردم و نیم ساعت گذاشتم فریزر بعد آن را از قالب در آوردم.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/wheat2-flour2-walnut-chives.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.