با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: سلامت مواد غذایی که مصرف میکنیم در همه وعده ها بسیار مهمه ولی این اهمیت برای وعده صبحانه خیلی بیشتر مورد توجهه. در این مطلب طرز تهیه یه کرپ خوشمزه رو براتون آماده کردیم که سه بخش مهم از نیازهای بدنمون یعنی ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات رو به واسطه داشتن میوه، تخم مرغ و آرد تامین میکنه …
مواد لازم
- 2 پیمانه شیر
- 1 پیمانه آرد سفید
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- نوک قاشق مرباخوری وانیل
- نوک قاشق مربا خوری نمک
- کمی کره
- خامه به مقدار لازم
- توت فرنگی به مقدار لازم
- کمپوت آناناس به مقدار لازم
- پودر قند برای تزیین
مراحل تهیه
1. ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
2. نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
3. به همزدن مواد ادامه میدیم تا مایه یکنواخت بشه.
4. حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه. دقت کنین که ضخامت مایع نباید از دو سه میلیمتر بیشتر باشه.
5. بعد از حدود 1 الی 2 دقیقه میبینیم که کرپ داره خودشو میگیره با یه کفگیر یکم بلندش میکنیم و اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم.
6. وقتی کرپ رو برگردوندیم بهش حدود 1 الی 2 دقیقه زمان میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بپزه، بعد کرپ آمادست.
7. حالا باید داخل کرپ رو با میوه و خامه پر کنیم پس مثل تصاویر مرحله ای ابتدا یک چهارم کرپ رو به خامه آغشته کرده و بعد توت فرنگی و کمپوت آناناس رو روی خامه میچینیم در صورت تمایل کمی پودر قند هم روی توت ها میپاشیم تا شیرین بشن و در نهایت هم مثل تصویر کرپ رو میپیچیم.
8. حالا کرپ خوشمزه مون حاضره و میتونیم با کمی پودر قند تزیینش کنیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/775208/روش-تهیه-کرپ-صبحانه-با-میوه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.