با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه لوز زعفرانی
مواد لازم برای لوز زعفرانی :
پودر بادام | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۱/۵ پیمانه |
آب | ۳/۴ پیمانه |
پودر زعفران | ۲ گرم |
پودر قند | ۳۰ گرم |
پودر پسته | مقداری برای تزیین |
طرز تهیه لوز زعفرانی :
شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.
اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
منبع : cookmaster.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.