با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه رنگینک قالبی
مواد لازم برای رنگینک قالبی :
کره | 160 گرم |
آرد سفید قنادی | 1 لیوان |
* آرد نخودچی | نصف لیوان |
پودر قند | 4 قاشق غذاخوری سرپر |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق سوپخوری |
خرما پوست گرفته شده | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
* آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )
طرز تهیه رنگینک قالبی :
کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد)
آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید خرما را به اندازه قالبتان شکل بدهید قالب حتما باید سیلیکونی باشه کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و با پودر پسته تزیین کنید.
در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.