با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
مواد لازم :
آرد کیک | ۷۵ گرم |
آرد ذرت | ۷۵ گرم |
کرم تارتار | سه چهارم قاشق مرباخوری |
جوش شیرین | کمتر از نصف قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده |
پودرقند | سه چهارم لیوان |
خامه و پودر قند | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی خامه ای :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.
در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.
با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.
شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.
منبع : sooran.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.