با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
آرد | 250 گرم |
کره | 125 گرم |
شکر | 125 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده | 2 عدد |
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 220 گرم |
آب لیمو | 10 میلی لیتر |
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.