طرز تهیه فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت سرآشپز پاپیون – نیلوفر محبی: این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است. چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.

 

مواد لازم

  • شیر: ۱.۵ لیوان
  • آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
  • خرما: ۵ عدد
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.

۲. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

۳. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.

نکات:

  • مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
  • می‌توانید خرما‌ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
  • در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید فرنی شیرین‌تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
  • برای تهیه این فرنی می‌توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up