( 1 سیر = 75 گرم )
آرد نخودچی 10 سیر
روغن سرد و جامد 4سیر
پودر قند 5 سیر
هل مقداری
پسته خلال شده یا زعفران یا کاکائو
سپس آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد و خمیر ما لطیف شود
خمیر را در کیسه نایلون داخل یخچال چند ساعت میگذاریم تا استراحت کند (اگر خمیر را یک روز استراحت بدهیم بهتر است)
شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.
سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند
از فر در اورده و میگذاریم خوب سرد شود سپس از سینی فر خارج میکنیم
نکته :
برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) درجه یک ,آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک ریز کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.
منبع : ایران مطلب
1 دیدگاه. جدید
سلام . من از این شیرینی درست کردم طبق دستور پخت شما. بسیار خوب شد. ممنونم از اطلاع رسانی خوب شما. موفق باشید.