شیرینی خامه ای هلو

khameholo

طرز تهیه شیرینی خامه ای هلو

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :

برای 9 نفر

خمیر پفکی                   1 ورق
هلو           6 عدد (پوست کنده و ورقه شده)
پنیر خامه ای                225 گرم
شیر                           200 گرم
خامه        567 گرم (خامه پر چرب زده شده)
پودر شکر                   115 گرم
وانیل                          به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر پفکی را به 9 مربع کات کنید و آنها را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و در دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه بپزید.

آنها را با فاصله 2.5 سانتیمتری از هم قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود.

در یک کاسه، پنیر خامه ای و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.

در کاسه دیگر، خامه، پودر شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفت شوند.

برای چیدن شیرینی، هر تکه از خمیر پفکی را با چاقو نصف کنید و روی هر تکه مخلوط پنیر خامه ای و در ادامه برش هلو را قرار دهید. سپس روی هلو ها مخلوط خامه را قرار دهید و در آخر پودر شکر را روی آنها پراکنده کنید و سرو نمایید.

منبع : سوران و ایران مطلب

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up