کاپ کیکی که امروز برایتان آماده کردیم سالم است و زیان ندارد بهتر است بجای اینکه از بیرون کیک بخرید که شکر و تخم مرغ زیادی دارند از این کیک در خانه درست کنید
مواد لازم
کره 90 گرم
شکر سفید 90گرم
تخممرغ 2عدد
پنیرخامهای 60 گرم
بادام خرد شده 50 گرم
پودر بیسکویت 50 گرم
آب گرم 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
وانیل یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامهای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. وانیل و سپس تخممرغها را با 15 ثانیه فاصله اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
2. کلا این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر و پودر بیسکویت و بادام مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میکنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه میریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه کند همزن هم میزنیم تا یکدست شود.
3. این مایه را در قالب مخصوص پاپکیک ریخته و40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم. روی پاپکیکها را میتوانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکرهای رنگی تزیین کنیم. برای این کار از قالب فلزی پاتیسه استفاده کرده ام که می توانید از فروشگاه های معتبر لوازم قنادی آن را تهیه کنید.
منبع : hidoctor.ir